Profesionalna energijska celovita asistenca

posted in: Uncategorized | 0

Društvo Tun’ški glas je 3. junija 2022 na domačiji Pri Gradišek organiziralo dogodek o ponazoritvi energijskih meritev po mednarodni priznani metodi P.E.C.A. Predstavil jo je licenčni svetovalec Miro Jovanovič, ki prihaja iz sveta znanosti in je certificirani znanstveni raziskovalec in avtor več strokovnih publikacij; že od rane mladosti se spogleduje z ezoteriko in mejnimi znanostmi kot so piramidologija, orgonske naprave, Kirlijanova fotografija, v zadnjih desetih letih pa se je posvetil pomoči ljudem s pomočjo metode P.E.C.A.

Metoda P.E.C.A. ali Profesionalna Energijska Celovita Asistenca, katere nosilca sta Matjaž Rupert in Alenka Rupert – Aruna, je samostojna in merljiva energijska metoda, ki temelji na poglobljenem znanju o energijskem ustroju tako človeškega telesa in psihe kot tudi prostora, v katerem človek živi ali opravlja svoje delo. Pri tej metodi se poskuša odkriti in odpraviti predvsem vzroke za naše težave, bolezni na telesu ali psihi. Akutno bolezensko stanje je namreč že zapoznela posledica našega predhodnega delovanja, tako izražanja in razmišljanja kot tudi vplivov iz okolja. Miro Jovanovič, ki v okviru te metode opravlja energijske meritve, je poslušalcem predstavil principe te metode in pozitivne izkušnje, ki si jih je nabral v desetletnem delovanju. Med drugim nam je povedal, da šele ko spoznamo in odpravimo prave, notranje vzroke, je vsaka, še tako težka bolezen, enostavno premagljiva. Na koncu predavanja je dodal še, da: »… notranje sreče in miru ne moreš najti izven sebe, ampak izključno v sebi. Bistvo osebnostne rasti ni poznavanje duhovnosti, ni prebiranje in učenje iz knjig, niti brezosebna znanost, pač pa je življenje treba živeti, biti opazovalec in se spontano ter brezpogojno prepustiti notranjemu vodstvu in tako tudi delovati.«

Po predavanju se je razvila prijetna debata z veliko zanimivimi vprašanji, ki so odkrivala naše znanje o poteku bolezni in pomoči za njeno premagovanje.

 

Besedilo in fotografije: Milena Erbežnik Klanšek